Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik ev desteği arayanlar için Nevyap, malzeme seçiminden montaja kadar her aşamada destek sağlar. Bu sayede, kullanıcılar hem güvenli hem de uzun süre dayanıklı bir ev sahibi olmanın avantajlarını yaşar.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Tek ve iki katlı prefabrik evlerin ruhsat izin maliyetleri belediyelerce belirlenmektedir. Bağlı bulunan belediyeden tek katlı veya dubleks konut ruhsat izin maliyeti kolayca öğrenilebilir.

Prefabrik evler konforlu ve rahat yaşam alanı sunan özellikleriyle beklentileri karşılar. Buna ek olarak prefabrik evlerin özellikleri kısaca şöyledir:

Tıpkı dubleks prefabrik evlerde olduğu gibi farklı metrekare seçeneklerine sahip tek katlı prefabrik ev seçenekleri de, fark yaratan tasarımları ile müstakil bir ev hayali kuran alıcılar için beklentiyi yükselten ve hayalleri gerçek kılan bir seçenek oluyor.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

prefabrik ev modelleri İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. prefabrik ev fiyatları Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Bunun yanında cephede ekstra ısı yalıtımı için gerekli kaplama malzemeleri ve çatı prefabrik ev modelleri kaplamasında kullanılan alternatifli malzemeler de fiyatı etkilemektedir.

Yapı güvenliği açısından Karmod hazır evler değerlendirdiğimizde ‘uzun ömür’ diye bileceğimiz olumlu bir netice ile karşılaşırız.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu prefabrik ev nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çAlright severler.

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Geleneksel kaynak uygulamalarının prefabrik ev tamamıyla geride bırakıldığı prefabrik villa demonte üretimli cıvata somun birleşimli sistemle üretiliyor. Tasarımdaki ayrıntılar çelik işleme hattında aynı programda çalışan sistemin verdiği avantajla birebir detayda alınabiliyor.

Bu özelliğiyle deprem afeti sonrası yeni hazırlanan toplu konut modellerinde hızlı kurulumuyla tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve teslim süresi ne kadardır?

Report this wiki page